Avem blogomanie

Am vazut acum ceva zile la netics cum ca au inceput jurnalistii sa isi faca blog. Hai sa zicem ca e ok. Pana la un punct. Pana la punctul in care toti jurnalistii isi fac blog. Nu de alta dar, azi am mai vazut 8 bloguri aparute din neant. Ale altor jurnalisti. Sau ma rog, ei isi asuma numele asta. Cei de la compact ( ziarul ala de la metrou ).

Daca chiar va plictisiti si vreti sa le cititi blogurile >> compact.info.ro, desi n-am gasit nimic care sa ma incite acolo. Si / sau care sa faca blogul ala sa arate altfel decat un articol de ziar trist, sau articol trist de ziar.

Pana una alta, avem blogomanie. Adica oricine isi face blog. Respectiv o sa ajungem la ceea ce se temea lumea la intalnirile netoo si anume o groaza de probleme… despre care, insa, o sa vorbim.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “Avem blogomanie

  1. Of..asta e ceva old. Cand a aparut ceva prin ziare cum sa iti faci, au sarit toti. Am ajuns de dimineata la birou, toti cautau adrese de blog. Bineinteles nu au trecut multi decat de faza cu alesul templatului mai departe ceata totala, dar eu blog ce mama masii. Alti au si ei un post si gata…se consideri celebri.

  2. La dracu, în loc să se ocupe de făcut articole pt ziar stau să-şi facă bloguri. Dacă am dat peste un subiect foare drăguţ stau ceva ore pe el, numai ca să fie foarte bine scris, iar dimineaţă mă trezesc că apare în Compact (bine măcar că au bunul simţ să mai citeze sursa) …munca mea de 5 ore…nu e plătită :((

Leave a Reply

%d bloggers like this: