Avem internet 4G la mare

Avem internet 4G la mare

Pregatiti-va pentru pozele din weekend de la mare. Pana acum sambata noaptea si duminica dimineata vedeam poze din cluburi. Acum le vom putea vedea de la mare. Orange a adus internetul 4G la mare.

Din această vară, clienţii Orange care se află la mare pot folosi internet la viteze 4G. Reţeaua 4G a fost extinsă în toate staţiunile, din Năvodari până în Vama Veche, cu o acoperire de 100% din populaţie.

Investiţia Orange într-o reţea performantă 4G în această zonă vine în contextul unor creşteri semnificative ale consumului de internet mobil. Turiştii care merg la mare îşi folosesc din ce în ce mai mult telefonul mobil pentru a încărca fotografii şi a verifica noutăţile pe reţelele sociale, pentru a accesa diferite aplicaţii dedicate timpului liber, pentru a urmări videoclipuri şi a se informa. Anul trecut, consumul de internet mobil în reţeaua Orange a crescut aici cu 70% în vârful de sezon faţă de aceeaşi perioadă a lui 2012.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply