Azi nu le inteleg pe femei

Am si eu o curiozitate, oare cate  femei s-au uitat la X-men? Am o vaga impresie ca nu s-au uitat prea multe si nici nu stiu ce facea Wolverine acolo, eventual doar ca era baiatul care fuma si avea gheare de metal. Si daca doar atat lucru il face pe Hugh Jackman sa fie primul in topul preferintelor feminine, atunci trebuie sa intelegem cat de superficiale sunt acestea.

Si eu nu inteleg de ce toata lumea crede niste sondaje si le ia ca atare. Adica, sa ne uitam sa reluam sondajul asta. Femeile vor niste vedete, dar nu se gandeste nimeni daca mai exista si altii pe langa, daca nu cumva barbatul de langa ele e mai bun, daca nu cumva vecinul de la 3 e mai frumos. Au luat sondajele drept bune si astfel se intipareste inca o data in mintea femeilor un model de barbat.

Ce e mai grav e ca de maine toti barbatii vor trebui sa isi faca parul la fel ca Hugh sau ca Badea, vor trebui sa se duca la sala, sa isi coloreze fata si eventual sa isi modifice obiceiurile sa fumeze trabuc, pentru ca asa vor femeile atat timp cat lor li se spune cine e cel mai misto barbat.

De cele mai multe ori colegele glumeau cu mine si ziceau, ce faci, ti-ai lasat muschii acasa azi? 🙂 Si acum stau sa ma gandesc ca daca imi iau muschii de la frigider am oarece sanse sa il depasesc pe individul ala in preferintele feminine. Nu neaparat sa-l depasesc, dar sa mai cresc si eu in statistici. Sau sa fiu in continuare asa cum sunt, fara nici o alta problema.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply