Banii vechi

Ma disper de fiecare data de cate ori mi se comunica pretul in bani vechi. Atata timp cat eu am hartii de 10, 50 de lei in buzunar, trebuie sa stau iar sa traduc cat inseamna 345.000 de lei in 34.5 lei noi. Asa stiu ca la o hartie de 50 de lei, care nu mai e de 500 de mii, atat timp cat scrie 50 pe ea, trebuie sa primesc rest 15.5 lei. Si aia 0.5 lei sunt buni de cafea dimineata.

Hai ca nu e greu … puteti sa treceti la noua numerotare, numai trebuie sa cititi ce scrie pe bani. Hm … sau astia sunt asa de multi incat nu conteaza ?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Banii vechi

  1. 🙂 tocmai am avut auzit o discutie referitoare la bancnota de 2 milioane.

    a vazut cineva asa ceva?

    ca unii vorbesc despre ea, dar nu cred ca a vazut-o cineva 🙂

  2. am vazut eu bancnote de 200 de lei, au aparut pe piata in decembrie, de 2 milioane nu am vazut nici eu.

  3. Pe Eminescu l-am vazut si eu pe hartiute, aia de 200 nu cred ca s-a raspandit. Cheltuie prea mult astia cu 500 in buzunar ca sa primeasca rest de la 200 in sus. Referitor la vanzatoarele de la noi – arata ele a persoane care sa faca transformari directe in cap? Da las ca in juma de an se obisnuiesc si ele! 😉

  4. vanzatoarea de la mine de la magazin mi-a spus ca mai spune si pretul in lei vechi pentru ca unii oameni nu s-au obisnuit inca. Chiar ieri am stat foarte mult la coada pana a inteles o tanti ce inseamna 46 de lei

Leave a Reply