Bârfe, şmenuri, şuşanele

Gata, trebuie sa ne calmam. Avem un presedinte, trebuie sa mergem mai departe. Sta FMI-ul la noi, bate la usa, n-are cu cine sa vorbeasca, pentru ca n-avem guvern si n-avem directie.

Am citit dimineata interviul cu Vintu, un interviu slab facut de Dan Tapalaga, un jurnalist care n-a stiut ce sa intrebe, care nu s-a pregatit si nici n-a stiut cum sa materializeze niste intrebari in declaratii suculente. S-a multumit sa transmita un mesaj primit parca din alta parte si sa primeasca niste raspunsuri pe masura.
Nu voi sta acum sa ii iau apararea lui Vintu chiar daca mi-e sef, pentru ca el stie cel mai bine ce face si cu cine. In schimb nu pot decat sa am o reactie fata de scenariile SF produse de diversi oameni, bineinteles pusi sa spuna chestiile astea.

Realitatea e o institutie media impresionanta, care a creat o groaza de locuri de munca, care a creat o echipa extraordinara, care a creat niste jurnalisti adevarati. (a vazut cineva vreo plecare in bloc de la realitatea?)
Nimeni din exterior, nici macar Vintu nu stabileste politica editoriala a institutiei. In timpul campaniei am primit o groaza de comentarii, conforme cu teoria multimilor de mai jos, care au creat o presiune extraordinara si un stress mai mult decat  suportabil, dar nimeni n-a dat nici un gres.

Ma asteptam ca dupa alegeri sa inceapa o campanie puternica de epurare politica in toate mediile si de impunere a oamenilor din sfera de influenta a unui anume partid. Din fericire zic, nu s-a intamplat asa ceva, dar asta nu inseamna ca acum trebuie sa ne scoatem ochii, trebuie sa lasam orgoliile deoparte si sa punem dracu osul la munca.

Hai, sa vad pe primul dintre aia care acuza ca vine si cu proiectul pe urmatorii 5 ani de zile. Sau cu targetul pe urmatoarele 6 lui, vreau in 6 luni sa fac asta, sa fiu aici, sa nu stiu ce. Pana nu apar si astea acuzatiile lor sunt apa de ploaie.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply