Batalia reclamelor de Craciun in Moldova

Batalia reclamelor de Craciun in Moldova

Moldovenii isi permit sa faca ceea cea la noi parca nu e voie. Sau daca e voie, nu se baga nimeni sa faca asa ceva. Si anume, ei se bat in reclame la televizor, spre distractia publicului. Sau publicul ….

Revenind, Moldcell lanseaza Adevaratul Nelimitat

Si in contrapartida Orange tranteste zeci de mii de zeci de mii de zeci de mii de minute, care sunt doar 420, care sunt doar 15 zile.

Si un bonus:
Untitled

Voi va dati seama de ceva? Cati bani pot sa aiba moldovenii? Adica acolo operatorii de telefonie mobila nu vin cu bani de acasa, nu zic ca iti dau telefoane la zero euro, nu zic ca iti dau casa, masina si fata de maritat numai ca sa te duci la ei cu numarul de telefon, asa cum e la noi. La ei iti dau niste oferte, pe niste bani (nu stiu cat inseamna 30 de lei moldovenesti in lei romanesti) si de ofertele alea nici macar nu te bucuri o luna intreaga, doar 15 zile. Dupa care alti bani, pentru ca au de unde.
Sper numai sa nu le vina si alor nostri ideile astea cu 15 zile.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply