Bayern – Real Madrid

Nici nu mi-am dat seama cand a reinceput Champions League. Nu de alta, dar, am avut si noi o mica Steaua ce a jucat pe acolo.  In seara asta am avut un alt meci de mare avenrgura.  La un moment dat am recunoscut in Real echipa ce a jucat cu Steaua. Acea echipa slaba, pierduta, insa sigura pe ea si infumurata. Acolo sunt vedetele, acolo sunt banii. In meciul asta Real Madrid a investit peste 135 de milioane de euro. A castigat nimic.

Am vazut un Bayern la care nu ma asteptam, am vazut un Real Madrid exact ca in meciul cu Steaua. As fi tinut cu Real Madrid numai pentru faptul ca i-am vazut pe vreo multe monitoare deodata jucand. Insa, asa cum Steaua cade, asa cade si Real Madrid, din propia glorie. Din propriul succes.

Fotbalul european are nevoie de o noua revigorare, e nevoie ca banii sa se duca in alta parte. Se simt sponsorii sa dea bani altor echipe decat cele deja consacrate care sunt eliminate din cea mai buna si banoasa competitie, Champions League?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Bayern – Real Madrid

  1. si manchester a avut noroc atunci…si real acuma…1: ca penalty ala nu a fost clar; 2. casillas a prins o zi fenomenala…la pauza trebuia sa fie 3-0 pt bayern
    mare idiot capello sa-l lase atata pe banca pe robinho…singurul jucator super rapid al realului

Leave a Reply