beep beep

Am mai gasit o exprimare a ceea ce vreau sa fiu/ ceea ce vreau sa fac. Ceea ce ma chinui.

Bineinteles ca e in poza de mai sus.
Probabil ca blogul urmator va fi cu Data … din Enterprise, asta daca nu se intampla ceva mai naspa cu organismul meu.

Da, vreau sa fiu android, vreau sa stiu ca nu obosesc niciodata, nu vreau, nu suport sa ma vad bolnav, racit, obosit, cu ochii rosii sau negri, cu kilograme in minus, stressat sau orice altceva.
Data era sexy, slab, shtia o groaza, nu se stressa niciodata de nimic, doar, eventual, avea nedumeriri. Astea pot sa fac si eu. Asa sunt si eu, numa ca … odata … uneori … cand e posibil ca organismul meu sa cedeze, sa zica … STOP  … ia o pauza, si eu sa ii zic nu … nu pot … scap de acest firewall … si mi se intampla sa o iau personal …

Nici macar nu vreau sa dorm, nici macar nu vreau sa iau pastile, ca nush ce dracu pastile as putea sa iau ca sa imi revin.  Vreau numa ca omul sa citeasca un mail asa cum trebuie si asa cum scrie acolo. Vreau ca aia care zic ca fac o facultate si au o capacitate de intelegere sa inteleaga, si sa ia decizii in consecinta. Nu ca adolescentii si copii din liceu. Aia am fost, odata, cu totii, numai ca acum, trebuie sa fim altfel … trebuie sa facem upgrade la firmware, sa activam acele parti din mecanism care pot sa ne faca sa mergem mai departe … si cu care … bineinteles sa mergem mai departe … mai bine :D)

Dar, deh … doar vointze … doar vorbe … cine sunt eu si cui vorbesc, si mai ales … ce vorbesc ? Nu … pentru ca nu am voie sa vorbesc … pentru ca trebuie sa bat in limba si sa aud ca suna a lemn …

Traiasca …. ( stiti voi ce … sau nu stiti, ca v-ati nascut dupa 89 … ce pacat …  )

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: