Benzinaria fara benzinari

Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand ma opresc in benzinarie o fac doar ca sa alimentez si sa plec mai departe. Drept urmare oprirea n-ar trebui sa dureze mai mult de 5 minute, iar asta fix din cauza faptului ca ma grabesc. De asta opresc in benzinarie, ca am ramas fara combustibil, ca ma grabesc si ca am nevoie de combustibil sa merg mai departe.
Si de fiecare data ma minuneaza  relaxarea oamenilor de acolo. Probabil ca au salarii mari sau un job stabil, pentru ca sunt toti plictisiti si relaxati. Si bineinteles ca te servesc in acest stil. Si atunci cum ar fi ca ei sa nu mai fie?
Am vazut o data pe drum o benzinarie automata, dar cum nu era marca mea de motorina, nu am oprit niciodata acolo. Benzinaria automata e exact genul ala de benzinarie care iti rezolva toate problemele pe care le poti avea. Ai pompa de combustibil, aparatul de taxare si plata, eventual automate de bauturi si mancare. Iti faci treaba singur si mergi mai departe.

Acum s-a deschis AutoMat . Iar ei aduc in vedere fix tipul asta de benzinarie complet automatizata. Simpla, sigura, usor de folosit, convenabila si mai ales practica. O benzinarie care lucreaza pentru tine si nu are nevoie de nimeni sa iti bage pistolul in rezervor si sa iti ceara bani pentru ca a facut asta.

La AutoMat platesti cash sau card bancar si alimentezi oricare din cele trei tipuri de carburanti disponibili in statie.

In cazul in care aveti nevoie exista direct  din statie, printr-o simpla apasare de buton un sistem de asistenta non-stop in care puteti  cere indicatii  unui reprezentant AutoMat, atunci cand va opriti in benzinarie, daca asta e pasiunea voastra. Dar si preturi mici la combustibil si ideea ca aceste benzinarii vor fi acolo unde aveti nevoie de ele.

Pe facebook am vazut ca exista un concurs

iar pe site www.automatromania.ro gasiti toate informatiile despre acestia. Si eu i-as prefera dintr-un prim motiv, au certificari de calitate a carburantilor care ii obliga sa fie la standarde foarte inalte.

Si atunci de ce sa nu te duci la un automat, sa platesti benzina, sa te sui in masina si sa pleci. Si daca te intrebi unde, uite aici. Eu sigur ma voi opri sa vedem cat de usor e.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: