BEREA, singura bautura netoxica

Daca nu va uitati la stiri, zilele astea este un intreg scandal care ar trebui sa sensibilizeze oamenii. Drept umare avem asa, intr-o ordine cronologica relativa: carnea de vita care este cal, laptele cu alfatoxina, carnea contaminata, mancare contaminata si asa mai departe.

Si acum vine intrebarea simpla si logica. Adica noi pana acum nu mancam si beam chestiile astea? A murit cineva din asta? N-a murit. Atunci unde e problema?

Si la cum functioneaza treaba asta, urmeaza sa aflam ca painea are tarate, ca puiul a mancat si pamant de pe jos, pamant care a ajuns si in stomacul nostru, ca urmele de ADN din carne sunt compromise.

Pana una alta anunt ca rezultatele cercetatorilor spun ca berea este singurul aliment netoxic. Asa ca nu mai mancati prostii, beti bere.

 

Bonus: Atat timp cat nu vine nici o companie de lapte sa zica ca ei sunt ok si ca la ei nu sunt probleme, atat timp cat nu vine nici o ferma sa afirme ca animalele lor mananca ce  trebuie si ca totul e ok, inseamna ca sunt probleme peste tot si ca nu se respecta standardele. Aveam nevoie de scandalul asta ca sa ne trezim si noi din las-o ma ca merge si asa.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply