B’estival – de ce?

Pana una alta nu e decat un concert la fel ca oricare altul. Iar eu ma gandesc ca Faithless vor mai reveni in Romania, desi ma indoiesc daca nu si-au depasit cu nici un minut concertul contractat aseara.

Boon, Andreea ne vorbeste pe larg aici despre concert, nu de alta dar de aia a avut invitatie. In schimb, eu am vazut aseara exact acea categorie de oameni ce terbuie sa se vada la un concert. Oameni care stiu pe cine vin sa vada, sa asculte, stiu cum sa ii asculte si mai ales stiu sa astepte un taxi in statie dupa ora 12 noaptea fara sa se manifeste intr-un mod necivilizat. Sau, oameni care stiu sa mearga pe jos pana acasa, pentru ca e vara, cald, iar Bucurestiul miroase a parfum noaptea.

Eu inca ma intreb de ce sa ma duc la B’estival? Ca sa ma lovesc de organizare romaneasca? Ca sa ma lovesc de politzaii de la intrare atat timp cat eu as mai vrea sa dansez inca? Ca sa dau banii pe bilet si sa mai trebuiasca sa cumpar mai departe sucuri sau cine stie ce alte tampenii, ca n-am voie sa vin cu ale mele de acasa? Ca sa  …. ce?

As fi vrut sa fiu la Prodigy la Coke Live, insa … trebuiau ei sa fi venit acum 3 ani, cand eram eu mai tanar si imi permiteam, nu acum … 😉

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply