Bilete gratuite la Cupa Mondiala

De cand am ajuns in Africa m-am mirat de cat de multi africani au venit la stadion. Si in mirarea mea ma tot intrebam de unde naiba au africanii 120 – 160 de dolari americani ca sa vina la meciuri si nu la un meci ci la mai multe meciuri.
Asa ca am vazut o tipa pe acolo si am intrebat-o de unde are bilet:

Adica astora li se dau bilete gratis la meciurile de la cupa mondiala la scoli. Si daca nu vine copilul la meci, atunci vin astia mai batrani, africanii mari. Iar asta se intampla pentru ca nu sunt suficienti de multi suporteri straini. S-au anuntat pana acum doar 300.000 de turisti straini in Africa. Daca acestia vor mai creste e putin probabil pentru ca echipele s-au imputinat, asa si meciurile.

Dar totusi daca cunosti un african si stii pe cine sa intrebi, unde sa intrebi si de la cine sa ceri, poti face rost de un bilet la cupa mondiala la un pret extraordinar de mic, daca oficial ele in grupe s-au vandut cu 120 – 160 de dolari.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: