Biletul lui Tariceanu catre Basescu

Cum toata lumea a inceput sa fiarba la auzul biletului lui Tariceanu catre Basescu, prin care il ruga pe acesta sa il faca scapat pe Dinu Patriciu, cei de la jeg.stuffo.info au intrat in premiera in posesia acestui bilet controversat.
Sper, cu acordul lor, va prezint si eu poza mai jos. Linkul original …

blah blah, gluh gluh .. wait … no data

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

17 thoughts on “Biletul lui Tariceanu catre Basescu

 1. “Am stiut mereu ca arhivele astea in general – fie ca sunt de la Cotroceni, fie ca sunt de la secu’ – au un usor iz de closet. Si se mai mira astia de ce se pierd atatea dosare… pai trage cineva apa si gata s-a dus un Dinu Patriciu pe conducta Guvern-Cotroceni.”

  Maine poimaine vedem ca-i face tariceanu lu’ baselu’ un grafitti (o poza cu udroaica 🙂 ) pe zidurile Cotroceniului.

 2. Către Piticu: Se aprobă publicarea 🙂

  Către Add: “Dute”-ul a fost intenţionat. Ăăă, pardon, aşa scrisă Tăriceanu. Am vrut să pun şi “bagăte”, da’ cică era exagerat.

 3. darius … te-a sunat macar antena1 cand te-a dat pe post? Ti-a dat vreun mail ceva?

  Si … chiar daca nu raspunzi o sa inteleg raspunsul 😉

 4. Nu m-au sunat, porcovanii. Şi între timp au dat şi la Ştirea Zilei şi la Sinteza Zilei, pe Antena1. Măcar Mândruţă s-a prins de gluma cu greşelile… da’ în rest nici unul nu s-au zgârcit să bage un link, ici-colo. Badea pe Antena3 a zis un pic, da’ nu reţinuse numa’ până la http://www.jeg, pauză. Mă retrag acum în vastele-mi dormitoare, să mă aştern pe lauri, să fiu hrănit cu struguri de demi-zeiţele mele. O să fac mâine o compilaţie pe Jeg cu cererile mele în instanţă pentru Grupul Intact şi ce şi pe unde a apărut. Măcar sunt primul blog citit la Cotroceni şi acuma am propriul meu ofiţer SPP care mă supraveghează-n permanenţă.

 5. lol….nu stiu dc dar cred ca avem o mare problema cu gramatica limbii romane. nu prea se studiaza prin licee prea mult chiar daca sunt de profil ….piticu’ stie la ce ma refer….kiss kiss Doro. Nice 2 see u again

Leave a Reply

%d bloggers like this: