Blasfemie!! Se munceste duminica!

Balsfemie!  Au incalcat legea! Trebuie pedepsiti. Pun pariu ca muncitorii de la Pasajul Unirii pe care i-a pozat toata lumea cum stateau degeaba sunt foarte suparati acum pe astia ca lucreaza si ca le strica piata.

Nu stiu daca astia de la Astaldi  au vrut sa demonstreze ca se poate sau sunt santajati de cineva, pentru ca altfel nu pot intelege de ce astia muncesc duminica? Da! Au termen limita, pana la data de 15 septembrie, toata zona de sub pasaj trebuie sa fie la virgula ca la carte, trebuie sa fie complet functionala, cu linie de tramvai, strazi, semafoare si tot ce mai trebuie. Singurele lucrari care vor mai fi sunt la pasarela peste liniile de cale ferata si la utilitatile pasajului.

Si de ce ma gandesc ca poate vom avea sansa ca in ianuarie 2011 sa vedem primele accidente datorate vitezei, ale teribilistilor care au incercat pasajul si au sarit de pe el in parcarea Carrefour.

Si acum cine iese in prima zi de scoala cu masina in Bucuresti, atat timp cat la Aviatorilor e blocat, atat timp cat la Grozavesti nu se circula si atat timp cat celelalte artere au deja separatoare de sensuri si linii de tramvai.

Materiale multimedia via Cosmin.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: