Bloggeri la Londra

Din ce vad eu la televizor si pe internet (unii ii zici deja interneţi) Londra pare a fi un oras mistoc, sociabil, cu multa lume pe strazi, cu multe chestii de facut, dar si multe de vizitat. Am fost in Londra, dar din cauza procedurilor de imbarcare greoiae si a aglomeratiei n-am putut sa ies din Heatrow, asa incat am vazut orasul de pe geam. Si oricand de misto mi s-ar parea civilizatia, de pe geam am zis: Ni maaa! Astia merg pe stanga. Whoa! Drept urmare n-am apucat sa vad nimic din (probabil) capitala Europei.

Ce as face la Londra

Din fericire Bogdan Dascalescu, Auras Mihai Geambasu, Marian Ionescu si Flavia Giurgiu au ajuns azi dimineata la Londra pentru ca participa la TFM&A. Ce e asta? Vezi mai jos, Click! ( 🙂 )

tfma

Asta se lauda ar fi cel mai tare eveniment de marketing din Marea Britanie. Drept urmare copiii au ceva de invatat de acolo. De fapt au multe de invatat de acolo. Dar cum orice eveniment din asta incepe, dureaza, dar se mai si termina, iti ramane suficient de mult timp liber sa faci ceva pe acolo. Si intrebarea e ce. Si daca ar fi dupa mine as aplica metoda mea.

Teoretic stiu ca am niste gagici prin Londra si ca m-as duce sa ma vad cu ele, daca nu l-as suna pe Mihnea sa ne vedem. Daca nu, m-as uita putin pe google maps unde sunt si as lua-o incolo, inainte pe strada, la pas. Nimic nu e mai placut decat sa mergi pe strazi fara sa te astepti la nimic si sa descoperi ce trebuie descoperit. Asa inveti orasul, asa inveti lumea, locurile si intelegi cum sta treaba. Asa iti dai seama intr-adevar daca orasul iti place sau nu.

Daca te plimbi cu metroul sau cu autobuzul, de la un loc fix la altul ai sansa sa nu simti sufletul orasului, pentru ca mijloacele de transport au de obicei aer conditionat. Risti sa nu auzi engleza pura vorbita pe strada, dar nici sa nu ii vezi pe oameni si sa ii intelegi, sa le simti starea de spirit si cum se simt ei intr-adevar in orasul lor.

Asta as face in Londra. Ce muzee, ce gradini, ce locuri de interes. Asta e strada? Am aparatul foto la mine, cat timp am la dispozitie?  6 ore? Pai merg 3 ore inainte, dupa care trei ore inapoi, asa vad, fac o tona de poze si ma intorc cu o tona de povesti inapoi.

Pana una alta urmariti-i pe Bogdan Dascalescu, Auras Mihai Geambasu, Marian Ionescu si Flavia Giurgiu. Sunt sigur ca au de povestit multe.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply