Bloggerii oficiali de la Untold

Bloggerii oficiali de la Untold

Faptul că anul ăsta Untold a ales bloggerii oficiali, nu va face decât să dea o culoare foarte interesantă festivalului. De altfel față de armata de jurnaliști care vor veni la festival ca să aibă subiecte și să caute acele subiecte, bloggerii vor fi în final privilegiați. Ei vor avea acces la subiecte, vor întâlni vedete, li se vor aduce vedete, nu vor trebui să se roage de cineva ca să aibă parte de acest privilegiu. Felicitări pentru asta. În final mai sunt bloggerii băgați în seamă.

De altfel vom vedea la Pandutzu, la Mariciu, Bunescu și Oana cum va fi la festival. De fapt cum va fi în partea din spate al festivalului, în zona în care stau artiștii, în zona presei, în fața scenei, pe scenă.  Cam asta au scris ei pe Facebook. De altfel, ei vor fi cam purtătorii de cuvânt ai festivalului și vor avea cam cel mai mult de lucru. De la ei vom afla noutățile și restul.

La mine va fi puțin mai simplu. Am teoretic Live-uri la ora 15 si ora 19. Problema e că ar trebui să aibă vreo 3 minute și crede-mă e greu să vorbești trei minute într-un live, câtă informație să transmiți. Și mai ales, la Untold, să găsești un loc de unde să ai semnal, dar și să fie liniște să te poți auzi. Și dacă se poate să fac o beta pentru a doua zi. Asta e ce mi-am propus eu. Între timp trebuie să rămână timp pentru poze la scenă, pentru poze în public și pentru puțină muzică. Ah și să am grijă de echipamente.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply