Blogurile …

Iarasi blogurile si cititorii lor, de data asta.

Zilele trecute, la o cafea, am auzit fara sa vreau o discutie, despre blogul lui  Tolontan in care, subiectul era pur si simplu blogul. “ai citit ce a scris tolo pe blog?” “Nu domle, nu mai stau sa ii citesc blogul lui, si stii de ce? Pentru ca oricat ai spune si orice ai spune se ajunge la aceleasi discutii cu mortii matii de caine, cu mori stelistule si astea […] iar atat timp cat astea vor continua sa fie, nu mai citesc bloguri, de ce sa imi pierd timpul de pomana?”

Atunci Tolo, de ce continua sa scrie? Incearca astfel sa ii educe pe cei ce citesc? Incercam astfel sa dam altceva celor ce citesc acest blog? Conteaza parerea celor care citesc? De ce cititorilor le pare rau de discutiile ce apar pe bloguri? Ce trebuie sa facem pentru ca discutiile astea sa nu mai fie?

Nu ma refer aici la cazul Tolontan, ca toate chestiile astea se aplica oriunde. Poate … asta va fi o idee si subiect de discutie la vreun Netoo

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply