Bricostore – de evitat sau de lovit

logoAm fost la Bricostore ieri, ca sa imi iau niste rafturi. Pana aici toate bune. La Orhideea e o parcare ciudata, mica si draguta. Cred ca ar fi dat mai bine o terasa imensa in loc de parcarea aia.
Intru in magazin, asteptandu-ma sa gasesc mizeria din metro si calitatea de acolo. Spre surprinderea mea nu e, mai ales au si un Media Galaxy, ce straluceste. Eh … in schimb, apar doua chestii frapante. Toaletele pentru clienti sunt la subsol, coborand pe o scara rotitoare, iar de acolo vine un miros greu de suportat. In schimb, exact langa exista un lift, de sticla, care are un afis mare … numai pentru angajatii bricostore. Pai si atunci de ce mai pui ditamai liftul de sticla, pneumatic si misto pentru angajati in mijlocul magazinului unde oricine ar vrea sa il foloseasca.
Eh, am intrat in magazin …. m-am uitat … chestii interesante, becuri la 7 mii de lei (cam scumpe zic eu), suruburi si piulite, dar n-au suruburi de rack. Pai de ce sa aiba ma gandesc. Nu gaseam rafturile mele si-l opresc pe unul in rosu cu ecuson si plictisit si-l intreb. Imi raspunde plictisit ca in colo. M-am dus in colo, am gasit rafturile de unul singur, fara sa ma intrebe cineva ceva, desi pe langa mine mai erau omuleti din aia de se plimbau pe acolo.
Si iar mi-a dat prin cap sa-l intreb pe unul din ei … cat de greu e raftul ca doar e de metal, ca sa stiu daca il car in mana pana acasa, mi-a zis senin … pai vezi si tu. Asa ca l-am luat in brate si m-am dus cu el la casa ….
Singurul lucru misto a fost la casa, o tanti draguta, cam trecuta de varsta de gagica, sociabila, care a stiut sa proceseze cartea de credit in 20 de secunde. Si mi-a mai si recomandat sa imi fac card de fidelitate Bricostore.
Asa ca m-am dus sa imi fac card de fidelitate la ghiseul de informatii. Acolo o tipa draguta, raspundea la telefon, vorbea cu lumea, mi-a dat un formular sa il completez. Tzaca paca l-am scris. Apoi am asteptat vreo 10 minute sa termine cu raspunsul la telefoane inutile si vreo 2 clienti agasanti. Mi-a dat si cardul si am vrut sa ies pe usa. Tzapa. A venit dupa mine un nene de la paza, sa imi ceara factura. Pai … n-am. De unde? Pana la urma am gasit-o ca a fost in buzunar, mi-a pus o stampila si am plecat.

Chestia misto de la Bricostore e ca a trecut pe langa noi, o masina straina … cu geamurile lasate si oameni tineri in ea din care nu se auzeau manele. Ci … chillout.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply