Bucuresteni indolenti, nu va meritati metroul

Bucuresteni indolenti, nu va meritati metroul

Anul trecut cand am pus poza asta am fost extrem de criticat.

1-metrou-in-3-ani

Mi s-a spus ca nu e posibil asa ceva, ca vom avea metrou in trei ani nu in 80 cum au scris vandalii si huliganii pe acest poster.
Eu zic sa va puneti pofta in cui. Nu de alta, dar …

metrou_18586500\

Exact. Ministerul Transpoturilor a redus bugetul alocat metroului din Drumul Taberei.

Ah, sa va explic de ce sunteti indolenti si lenesi?

Pentru ca metroul asta putea sa fie gata in vreun an de zile sau sa zicem doi sau chiar trei ca sa fie finalizate si lucrarile de la statii. Dar va amintiti ce e in pamant acolo? Sunt cele doua cartite, niste mastodonti pe care i-ati vazut la Discovery ca au sapat pe sub Canalul Manecii. Cartitele astea stiu sa sape in pamant cu viteza de 1 metru pe ora. Adica intr-o ora fac o galerie de metrou de un metru, ora viitoare mai merg un metru inainte. Si daca le bagi in pamant, unde sunt acum si le zici, de aici inainte da-i bataie, sa calculam in cat timp ajung la destinatie. In ore sa calculam.

Bun, deci noi luam echipamente care ne fac galerii de metrou cu viteza de un metru pe ora si in loc sa terminam lucrarea foarte repede, o lasam dracului de izbeliste ca nu e bine ca Drumul Taberei sa aiba metrou. Fraierii care stau acolo tocmai ce au votat sau nu si mai pot rabda patru ani.

De fapt, de ce dracu am investi in infrastructura sa facem o ruta prin care oamenii din Drumul Taberei care se duc la munca, sa ajunga mai repede la munca, sa ajunga mai linistiti si mai confortabil, ba chiar sa se si intoarca acasa repede sa aiba grija de familii. Nu merita astia asa ceva. E mai bine sa ii lasam in noroaie si in namol. Exact ca pe niste vite si ca pe niste sclavi.

Si ma uit la poza de mai sus si imi amintesc ca are mare dreptate. In 80 de ani … va fi metrou in Drumul Taberei.

Si nu pot decat sa ii dau dreptate lui Lucian Mandruta, el o zice mai direct.

breaking

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply