Bunul simt in vestul salbatic din Bucuresti

Bunul simt in vestul salbatic din Bucuresti

Acum cinci ani scriam un articol in care puneam clipul asta de pe Youtube.

Fara nici o legatura cu clipul ala, as pune poza asta, ce circula astazi pe Facebook, referitoare la evenimentele de sambata seara.
12672_722990187714895_2030582309_n

Si as intreba logic. Daca a trecut melteanul de voi, biciclistii, de ce n-a dat nimeni dovada de bun simt si sa-l lase sa treaca. Ok, e vina politiei ca n-a alocat suficiente resurse pentru evenimentul asta. Dar nimeni n-a reclamat asta. Nici la inceputul mitingului, nici la finalul lui. Si spun asta ca eu am participat la un eveniment similar. Cand strangi sa faci o coloana de 150 de masini, iar politia iti aloca un singur echipaj de la rutiera, cu siguranta ca vei genera o mare frustrare printre alti participanti la trafic.

La fel si aici. Nimeni n-a reclamat ca sunt prea putini politisti pentru cate strazi sunt. Si nici ca nu s-au miscat corespunzator sa poata inchide traficul sau ceva. Si au mai fost evenimente cu biciclete.

Si cum romanul nu stie ce e aia lege, nu stie ce e aia responsabilitate s-a dus sa isi faca singur dreptate. De fapt s-au trezit niste baieti, care n-aveau nimic de impartit cu delicventul din trafic sa se duca sa ii distruga masina. Ceea ce au si facut. Pentru ca intre ei si delicventul din trafic nu era nici o diferenta.

In schimb pana cand vom invata noi ca exista autoritati care trebuie sa isi faca treaba, iar acelor autoritati trebuie sa le spargem masinile si sa le cerem socoteala, va mai trece ceva timp.

Eh, aia e civlizatie.

PS. Stiti ca la protestele din alte tari astia nu se bat intre ei ca chiorii ci se bat cu fortele de ordine?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply