Burse RoNewMedia pentru elevi si studenti

Burse RoNewMedia pentru elevi si studenti

Organizatorii RoNewMedia, cel mai mare eveniment dedicat Internetului, industriei digitale si noilor tehnologii, care va avea loc intre 16 si 18 mai, la Bucuresti, au anuntat astazi ca datorita cererii mari de bilete de intrare la eveniment din partea elevilor si studentilor, au demarat un program special pentru acestia.

RNM

Astfel, companiile, asociatiile sau chiar persoanele fizice interesate pot sa sponsorizeze intrarea la eveniment a unor grupuri de studenti cu un discount masiv fata de preturile de acces listate pe site.

 

In schimb, toti studentii sau elevii sponsorizati vor purta in timpul conferintei ecusoane si insemne care vor semnala vizibil ca prezenta lor acolo este sustinuta de compania-sponsor. In plus, companiile-sponsor vor beneficia de pachete speciale de PR si promovare precum si prezenta la eveniment, in toate cele 3 zile, fara alte taxe aferente.

 

Solicitarile din partea companiilor interesate sa intre in program se pot trimite la adresa [email protected].

 

La acelasi e-mail studentii si elevii interesati sa participe sunt asteptati sa se inscrie cu urmatoarele detalii: nume complet, adresa email valida, numar telefon mobil, adresa postala de domiciliu, scoala sau facultatea unde studiaza, clasa sau anul de studiu.

 

RoNewMedia va avea loc saptamana viitoare, de miercuri pana vineri, si va avea o participare masiva, companii majore din industria online, media si tehnologie anuntandu-si prezenta: Facebook, Google, Yahoo, Skype, Thomson Reuters, BBC, CME, Samsung, Orange Allegro, IBM si multi altii.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply