Cadou de paste – papa AdSense

Hai sa zicem ca e din cauza sarbatorilor, iar platile pe care google trebuie sa le faca spre Romania se lovesc de numarul de banci inchise, de numarul de institutii inchise si de angajatii care nu vor sa vorbeasca zilele astea cu restul lumii.

google
Adica, noi, romanii suntem buricul pamantului. Iar atunci cand la noi sunt sarbatori nationale si zile libere in institutiile bancare si de stat, toata lumea sta acasa, activitatea se opreste, totul se pune pe pauza.

Drept urmare zilele astea nu e nimeni in oras, nu e nici un magazin sau vreo banca deschisa, daca vrei sa faci ceva nu prea ai ce mare lucru sa faci, decat sa iesi intr-un bar, sau sa mergi din bancomat in bancomat poate gasesti unul cu bani.

Partea interesanta e ca trebuie sa ii contactezi pe aia de la Google. Mie imi vine greu sa cred, stiind politica google, ca cei de la AdSense isi vor cere scuze, vor recunoaste ca din cauza unor probleme tehnice nu pot efectua platile adsense acum si ca le vor relua mai tarziu. Ma astept sa renunte, cel putin pentru moment la Western Union.   Asa ca, din nou la 4 luni de asteptare dupa niste bani de la Google 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: