Cafea fara lapte

Am ramas fara lapte in automatul de cafea, asta pana vine baiatul sa ii faca plinul iar, e o cafea tare, fierbinte si ciudata.
Pe langa asta, ori nu suntem dulci de ajuns, ori vrem mai mult? Nu de alta, dar mai am putin si voi fi disperat de reclamele la ciocolata. Oriunde ma uit ciocolata, ciocolata si numai ciocolata. Ce ma frapeaza mai mult e ca pe langa ca e prea multa ciocolata, asta e mancata numai de femei. E ciocolata pentru mame, pentru iubite, pentru prietene si pentru fetele singure care vor sa isi inece amarul intr-o ciocolata. E un pic cam prea mult as zice.

Inteleg ca sunt multe sortimente de ciocolata si ca trebuie promovate, dar toate reclamele sa fie la fel intre ele? Si pe langa asta sa se copieze toate ideile dintre reclame dintr-una intr-alta? Si cate femei au fost sacrificate prin ingrasare in realizarea reclamelor astora?

Nu ma judecati gresit, dar eu nu ma agit prea tare dupa chestii dulci, de asta nici nu-i inteleg pe dependentii de ciocolata.:)

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: