Campanii pentru reciclare

Campanii pentru reciclare

Am gasit azi in cutia postala  foaia asta.

recicleaza

Aparent avem parte de campanii de reciclare. Dar totusi am niste intrebari. Cine arunca masina de spalat stricata pe camp? De ce nu avem campania asta in magazine, astfel incat oamenii la cumpararea unei masini de spalat noi, sa primeasca de la magazinul de unde o cumpara si returul masinii de spalat vechi. Adica oricum iti aduce acasa o masina noua, de ce sa nu ti-o ridice pe cea veche. Iar treaba asta se rezolva cel mai usor direct din magazin.

Pe de alta parte mi se par mici pretul tichetelor valorice pentru cumparaturi, in schimbul electrocanicelor ce se trimit la reciclat. Si nu ca ar fi mici, dar poate ca discount-ul ar trebui facut de magazinele mari.

Sa va zic cum am scapat eu de un monitor? Desi am mai zis asta. Am tot cautat sa-l dau, gratis. Nu-l voia nimeni. Asa ca desi era in perfecta stare de functionare, l-am dus la munca si l-am pus la gunoi, acolo, langa ghena. In fix 4 minute, cat am facut de acolo pana in cladire, a disparut.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply