Cand lichidul de parbriz e mai ieftin ca apa

Noi care cumparam apa imbuteliata stim prin ce chinuri trecem. Sa gasim producatorul respectiv, sa ne uitam dupa apa sa n-aiba depuneri, sa ne uitam pe eticheta sa nu existe vreo problema, sa nu contina cine stie ce. Si dupa ce am facut toata aceasta inspectie si ne-am decis ca este apa pe care vrem sa o bem, mergem si ii platim resemnati pretul.

Nu ca apa de la chiuveta n-ar fi buna de baut, dar asa a intrat in mintea noasta, ca vezi doamne ce e la chiuveta nu e bun, asa ca trebuie sa bem apa imbuteliata. Care apa imbuteliata, daca va uitati pe etichete e tot apa potabila, din asta de la chiveta, care e doar pusa in bidoane de plastic si eventual mutata dintr-o parte intr-alta.

Iar aseara ma bucuram pe Foursquare ca am gasit in Real lichid de parbriz de vara, la un pret de zece ori mai mic decat la benzinarie. Adica 2.99 lei pentru 5 litri de lichid de spalat parbrizul.

Iar mai tarziu putin, cumparam apa plata, imbuteliata, in acelasi bidon ca lichidul de parbriz, cu acelasi capac, la pretul de 5.99 lei pentru 5 litri.

Si acum ma intreb, care fura mai mult? Sau lichidul ala de parbriz nu e facut din aceeasi apa care e de doua ori mai mult?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply