Cand ne batem joc de fotbal.

Pentru ca antena1 a platit mult prea mult pentru drepturile de televizare a ligii 1 de fotbal, de parca liga noastra ar fi mult mai impresioanta decat cea italiana, a cam ramas fara bani. Drept urmare, trebuie sa isi scoata cumva banii aia din fotbal. Iar daca banii nu vin din publicitate, pentru ca cine naiba sa cumpere publicitate pe niste meicuri de fotbal aiurea, raman alte solutii de a face bani din fotbal.

Teoretic banii trebuiau sa vina din abonamentele de la Digi Tv, sau din contractul lor cu UPC. Cum UPC a demonstrat ca se poate, nu a cumparat pachetul de televiziuni GSP tv :), ceea ce ma bucura.

antena1

Dar sa fim seriosi ma… crawl pe un meci in direct? Habar n-am de cand se intampla asta, e prima data cand ma uit eu la un meci si asta pentru ca butonam telecomanda. Si 1.19 euro, pai nu-i asa ca e normal sa fie atat de scump? Bine, aia care trimit sms-uri sunt de vina pentru ca le trimit, dar nici serviciul de sms nu e atat de stralucit. Spre exemplu nu stie de diacritice si e bine sa vezi pe televizor aparand patratele in loc de sms. Sa vedem si daca injura cineva se intampla sa apara pe post? Sau copiii de la serviciul de sms-uri stau sa stearga mesaje in prostie?

Acum mi-am adus aminte si de unde au invatat.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: