Cand nici PR-ul nu te ajuta

Esti vedeta, vrei sa scrie presa de tine, vrei sa fii in prim plan. Iti trebuie un PR, iti trebuie o strategie, trebuie sa apari in fata camerelor de filmat in urma unui teasing, trebuie sa fi imbracat cu anumite haine, trebuie sa ai o anumita freza, trebuie sa vorbesti anumite cuvinte, trebuie sa razi intr-un anume fel (nu cum rad eu), etc.

Dar ce sa faca PR-ul atunci cand nasul tau e stramb, iar in varful lui ai un cos rosu. Incearca sa dea cu fond de ten sa acopere, sa spuna ca tu esti ok, iar problema de pe nas e una trecatoare.

Si totusi, daca si rasul e naspa? Daca transpiri mult? Daca vorbesti agramat si greoi de inteles? Ce poate face atunci PR-ul tau? Cu ce te mai poate ajuta? Sau ce pot face banii tai? Poti plati astfel lumea ca sa scrie de bine de tine? Se poate astfel sa ti se pastreze imaginea de vedeta?

Nu cumva ar fi doar niste lucruri trecute cu vederea, iar tu ai deveni una din persoanele de duzina pe care le intalnim in metrou in fiecare zi? Sau o alta pitzipoanca?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: