Cand va revolutiona Yahoo! internetul?

Daca nu stiti Yahoo! a investit o groaza in multe chestii online pana acum si inca mai investeste. Pana aici e bine. Sunt investitii, sunt proiecte in desfasurare, sunt chestii misto, dar nu sunt inca gata.

Yahoo! are o groaza de servicii, de la messenger la o chestie de gen digg, sau de la Yahoo! answers la mybloglog. Pe langa astea are flickr, yahoo! video  si alte servicii care urmeaza a fi lansate. Yahoo! se va lansa si in Romania cu siguranta. Eu sper ca anul asta, Bobby ai vreo alta parere ?

Pana una alta, Yahoo! tine toate chestiile astea privat, nu publica nimic, nu lasa sa iasa pe piata nimic, iar lucrurile beta pe care le desfasoara fara prea multa publicitate, nu fac decat sa le sporeasca o idee de succes atunci cand le vor lansa. Totusi sunt curios care va fi strategia de lansare, pentru ca va trebui sa fie una mondiala si foarte bine pusa la punct. Trebuie sa mai zic ca am o mare incredere ca Yahoo ii va arata lui Google ca e mai bun? Insa trebuie sa atace …

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: