Care e problema cu stopurile Renault?

Ma tot intreb de ceva timp si n-am reusit sa gasesc pe net, care e problema cu stopurile de frana de la toate masinile din gama Renault. Iar aici vorbim de la Renaulturi frantuzesti, la cele turcesti sau chiar dacii. Adica stiti, atunci cand se franeaza in loc sa se aprinda stopurile de frana cum e normal, se diminueaza lumina pe toate stopurile masinii si se aprind si semnalizarile, dupa caz si luminile de marsarier.

Adica inteleg ca asta ar putea sa fie o greseala, dar Renault nu si-o fura? N-au chef sa o repare? Ce este mai grav e ca n-am vazut numai in Romania problema asta, ci si in Germania sau Turcia, tot la masinile din gama Renault. Bine, eu o consider o problema ca eu sunt in spatele lui, el n-are nici o treaba, din punctul lui de vedere poate si sa nu aiba stopuri (daca eu n-am camera video pe masina nu pot dovedi ca n-a avut stopuri functionale daca ii fac spatele varza).

Si totusi, ce e de facut? Ca am o vaga impresie ca stiu un taxi care si-a reparat problema, dar aceasta a reaparut imediat dupa.

Politia rutiera, care are si ea aceeasi problema, e pasiva la asa ceva exact din cauza asta, nu?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply