Caseaza calculatoarele si foloseste-le mai departe

Undeva pe la inceputurile internetului in Romania a fost explozia internet cafe-urilor. Iar pe vremurile alea, de plina criza si de strans cureaua nu toti isi permiteau sa investeasca in niste calculatoare noi pentru salile de internet, asa ca au apelat la fratii germani, de unde au luat gratis sau pe bani foarte putini calculatoarele expirate ale bancilor respective si astfel au facut sali de internet performante care au dus internetul romanesc la nivelul de astazi, cu specialistii existenti.

Cum nemtii faceau chestia asta gratis, pentru ca trebuiau sa arunce calculatoarele alea in procesul lor de retehnologizare, acelasi lucru il putem face si noi. Drept urmare, Ateliere Fara Frontiere propune managerilor o alternativa- sa doneze computerele pe care nu le mai folosesc, urmand ca ei sa stearga datele de pe ele, sa le reconditioneze si sa le doneze la randul lor ONG-urilor care nu dispun de fonduri necesare pentru diverse echipamente.
Prin urmare daca stii ca ai astfel de calculatoare, uitate in depozite si in colturi de birouri, intra pe www.atelierefarafrontiere.ro si vezi cum poti ajuta si tu. AFF ofera la schimb mai mult spatiu de depozitare. vizual campanie AFF

Pentru ca si la noi sunt multe firme care inca mai depoziteaza bombe de calculatoare prin cine stie ce depozite, fara sa le mai foloseasca la nimnic si nu le pot arunca pentru ca nu prea au unde.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply