Castigatorul concursului Puma

Dupa o grea alegere, Bogdan a castigat concursul Puma. Asta de mai devreme. Avand comentariul asta.

Bogdan Says:
June 10th, 2009 at 23:28

Pai..eu imi aduc aminte cu placere de liceu! Eu am facut handbal, vreo 8 ani de zile, dar cum este foarte greu sa gasesti intr-o clasa 14 oameni pasionati de asa ceva, la scoala jucam fotbal! Si ce mai jucam frate! Orele de romana de martea dimineata se transformau in ore de educatie fizica(cel putin asa stia directorul, pana si-a dat seama ca noi suntem din alta clasa si ca nu avem la ora aia Ed F.) 4 ani de zile mi-am petrecut liceul in sala de sport, jucand cate 3-4 ore fotbal! Profesorii deja nu ne mai trimiteau la ore, stiua ca nu are rost!

Si uite asa… ne strangeam cate 3-4 echipe in sala de sport, si jucam 5 pe 5, la 10 minute sau 2 goluri! si jucam de placere, din suflet..uitam de foame, de oboseala, de papucii rupti si lipiti cu superglue, prenandez sau leucoplast( sau orice altceva care ne permitea sa mai jucam inca un meci). Ba chiar jucam si in sosete ( mai bine stateam in poarta decat sa stau pe margine).

Iar cand nu eram la scoala, mergeam in curtea liceului si jucam, cateodata pana seara tarziu, cand alergam ca bezmeticii dupa mingea care de abia se mai vedea!

Zile faine, zile apuse! Acu copii se intalnesc la un Fifa pe net

Felicitari, vezi ca ai mail. Raspunde-mi repede.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: