Cat costa un bec?

Din ciclul intrebari tampite, oare cat costa un bec de far? Eu nu stiu ca am fost in service sa-mi schimbe becul de far si alte cateva, atunci cand am vazut ca acesta are o problema. Si totusi …

Sambata seara ma intorceam de la Pitesti pe autostrada. Toata lumea cu faza lunga. Cand stingeau farurile ori aveau cate un bec lipsa, ori becurile bateau in pomi sau in pamant. Si atunci ma intreb, cat de greu o fi sa iti reglezi farurile? Politia ce pazeste oare? Intr-o perioada obisnuiau sa faca controale la iesirea din orase si ii amendau pe cei care n-aveau farurile corecte noaptea. Acum s-au lasat de obicei, drept urmare pe drumurile publice Dumnezeu cu mila. Si daca nu te orbeste ala din fata, te sperii de desteptii care franeaza de la 160 la 80 atunci cand vad un tir pe avarii pe partea dreapta in ideea in care langa el ar fi un radar noaptea.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: