Cati fani are Dinamo?

Ieri ma uitam pe twitter si vedeam un val urias de huiduieli la adresa lui Borcea, Becali si a tuturor care participau la nunta aia din Pipera. Vai doamne ce opulenta, ce s-a intamplat, ca de ce le dam importanta astora si asa mai departe.

Ma gandeam atunci ca Dinamo isi va atrage in principiu multi dusmani, tocmai din cauza nuntii lui Borcea (atotstivuitorul lor sau ce functie are). Din contra,  toata lumea a murit de invidie. Altii, de genul Bendeac au stat la intrare si au tanjit de acolo la huzurul de dupa garduri. Cum n-au fost invitati au inceput sa comenteze, iar poporul i-a urmat, ca spiritul de turma invinge.  Si cum strugurii sunt acri …

bendeac la nunta lui borcea

Si asa se face succes.

Bine. Daca cineva ar trece peste invidie si l-ar asculta pe Becali, ar invata de la el diverse. Cum ca iti faci treaba cum trebuie te ridici. Ramai sa te uiti in gura altora, ramai acolo jos si stai si latri. Degeaba chiar. Pentru exemplificare voi pune clipul cu Becali de azi. Nu ca sa ma urati mai mult, ci ca sa imi spuneti daca ati invatat ceva din el, ati ramas in continuare invidiosi sau v-ati prins ca daca muncesti putin reusesti sa faci o nunta d-asta.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply