Caut sa inchiriez garsoniera

Caut sa inchiriez garsoniera, pretul e de maxim 350 de euro. Zona nu prea conteaza, dar trebuie sa fie cu vecini ok, nu din aia de iti taie cauciucurile la masina daca te vad cu numere de alt oras(cum sunt la mine pe strada).

Ca sa va faceti o vedere despre ceea ce caut si ce am pierdut azi … vizualizati poza urmatoare.

Oferta aia a fost pe magazinul de case, unde am ratat sa ma uit. (din ideea ca acolo nu se gasesc inchirieri).

Bun, ce trebuie sa contina garsoniera asta pe care o caut, tre sa contina un pat nou, un dulap sau ceva in care sa pun haine, o masa, un aragaz, o masa la bucatarie,  dotarile clasice in baie si bucatarie, sa fie curata, vopsita / varuita, termopane, aer conditionat. Eu am restul: masina de spalat, pisica, fier de calcat, televizor, calculator, internet.

Cablul Tv si internetul NU sunt o facilitate oferita in plus (bine, daca e cablu atunci abonament extra + hbo). Pentru ca exista internet peste tot, televziune online si asa mai departe.

Pentru ca eu sunt un om de treaba, sunt dispus sa investesc in garsoniera aia si sa o intertin si sa o dezvolt pentru sedere lunga. Adica in ultimii 3 ani am bagat cel putin 5.000 de euro pe an in garsoniera asta. Ca acuma tre sa plec asta e o alta discutie.  Deci nu vreau vreun proprietar nashpa.

Am fost azi si am vazut doua chestii printr-o agentie. O garsoniera de vreo 28 mp, cam cat suntem noi 3 persoane la birou si una la 400 de euro cu o masuta si o canapea. Pai e bine nu?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: