Cazare la mare: tarife nesimtite, conditii insalubre

Pentru ca vineri seara plec la mare la Liberty Parade, sa ne uitam putin la ce ne asteapta pe litoralul romanesc. Ce cazare? De unde cazare la mare? Ce preturi sunt la cazare la mare si asa mai departe. Cosmin s-a uitat pe internet, in incercarea de a gasi o rezervare si a scos niste preturi ale unor hoteluri, care nu sunt tendentioase sau rau intentionate, ci doar exista si nici nu sunt cele mai mari.

Cazare pe litoral, hoteluri, preturi, poze

unirea tarife

Hotel Unirea, doua stele, in Mamaia, arata asa(observati va rog detaliul cu prosoape pe balcon), cere pentru week-end-ul asta  de la 465 de lei pe persoana, pe noapte. Adica 100 si ceva de euro pe noapte. Doua stele, ma repet. De la 100 de euro pe noapte, oare ofera si doua minore in pretul ala?

alcor tarife

Hotel Alcor, doua stele, in Mamaia. Arata asa, cel putin el pare a avea ferestre mari si un aer conditionat uitat in camere acolo. Sper sa aiba apa calda ca sa imi explice de ce camera pleaca de la 708 lei pe noapte? Adica 200 de dolari. Pe langa asta mai e situat si la capatul pamantului in nordul statiunii Mamaia. De ce naiba ti-ai lua camera la hotelul asta? Cred ca nici curvele nu vin pana acolo.

central tarife

 

Hai ca Hotel Central, trei stele, Mamaia arata ca un camin de regie. Oare  pretul ala de 966 de lei e din cauza ca atat au costat atat de mult florile din gradina? In regie tot la fel de mult costa? La cum arata pe afara, sunt ferm convins ca inauntru ori nu curge apa calda  ori au cabine de dus insalubre, ori au dusuri care curg. Si daca au toate astea sunt sigur ca au furnici. Ati vazut florile din poza da? Alea fac furnici. Anul trecut hotelul la care am stat (nu`i mai tin minte numele), avea furnici pana la ultimul etaj.

Siteuri de turism in Romania?

Eu nu stiu sa existe nici un site de turism in Romania, cu hoteluri romanesti, cu review-uri romanesti, cu posibilitatea de a rezerva ceva online (si eventual de a plati) pentru hotelurile din Romania. Si asta nu e treaba lui Udrea, e treaba cuiva care are chef sa faca asa ceva.

Daca ar exista o chestie din asta in care oamenii sa puna orice nu le place la vreun hotel categoric ar creste calitatea. Dar stiti de ce nu se face asta nu? Ca daca faci un site negativist tu agentie  / tu publisher / tu onliner, nu mai vine lumea la tine sa cumpere publicitate si mori de foame. Trebuie sa faca asta cineva care isi permite.

Solutia booking.com?

Pana la urma Cosmin si-a facut rezervare prin booking.com la  Hotel Oxford, patru stele (pe booking, 3 in poze), Mamaia:

cazare la mamaia prin booking com

Se citeste bine da? 52 euro, noapte, 1 persoana, mic dejun inclus. Hotelul arata asa: termopane, climatizare si totul nou pentru ca e construit recent. Sa facem putin niste matematica, cat costa hotelul asta fata de celelalte povestite mai sus? Cum arata hotelul asta si cum arata celelalte?

Bai Udrea, bai turisti, treziti-va!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply