Ce a facut Basescu aici?


Basescu a avut o altercatie
undeva in 2004 la un miting. Pana aici toate bune si frumoase, se mai intampla. Dar ce s-a intamplat de fapt? Din imaginile astea, proaste, prost facute, prost montate, puse pe net la o rezolutie execrabila ca sa fie preluate apoi de televiziuni si difuzate in halul asta nu se intelege nimic.
Da se vede ca un copil isi ia o palma, ca zice ceva, iar ca apoi rade. Foarte bine, daca Basescu a facut-o am spus ca il inteleg.

Dar, unde sunt imaginile de pe celelalte camere? De ce abia aseara Dinu Patriciu a scos caseta din cadrul asta de la naftalina? De ce imaginile au ajuns in presa dupa ce Dinu Patriciu s-a intalnit cu mogulii presei la el acasa?

Ah, da suntem in campanie electorala si chestiile astea se fac. E normal. E normal ca in campanie sa te ajunga din urma toate relele pamantului. (stati sa vedeti ce auziti despre mine) Si totusi, ce a facut Basescu acolo din punctul tau de vedere? Ca eu m-am pus in locul lui si i-am inteles reactia si comportamentul.

Nota: am spus ca am inteles, nu am specificat ca aprob, nu am specificat ca sutin.

Si inainte sa comentezi citeste si asta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply