ce-a facut iar Prigoana?

Am inteles ca au fost la 0TV aseara, pentru ca a dat-o afara iar pe Bahmuteanca.  Nu-i problema de asta, dar azi, la cafea, a fost tema principala de discutie. Io ma oftic ca nu stiu toate detaliile. In afara de beep si ca a fost spectacol, nimic.

Nu de alta, dar …. maine la cafea ghici despre ce se va discuta iar 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “ce-a facut iar Prigoana?

  1. Prigoana episodul 6, adik divortul nr 6. Am stat la emisiunea aia pana la ora 2. Ideea e cam asa, Bahmuteanca a aflat de o amanta de-a lu Prigoana, dupa care s-a dus la el in camera sa ii ceara explixcatii si asta a aruncat in ea cu ce i-a venit la mana. Asta s-a speriat si a plecat haihui pe strazi – varianta Bahmutana

    Varianta Prigoana – “nebuna” a plecat din casa cand el dormea. Nu e adevarat ca s-au certat sau ca a aruncat cu ceva in ea. Pur si simplu el dormea cand ea a disparut din casa. Asa ca s-a hotarat sa n-o mai primeasca in casa. Ce femeie normala pleaca de langa barba-su la 12 noaptea? Nu a dat-o afara din casa ci pur si simplu nu a mai primit-o in casa. Si nu mai vrea sa se insoare in veci cu ea.

    Cam asta a fost. Si s-au balicarit de mama focului. Enjoy

  2. Eu nu am rezistat decat 10 minute, apoi am inchis tv-ul dar nici o problema peste 2 ora cand l-am deschis din nou erau tot acolo.

    Dupa ce ieri Libertatea a avut deschidere cu Bahmuteanca care urla saraca ca a fost data afara din casa in furou, Prigoana s-a dus sa “lamureasca” apele la OTV.

    La noi se pun deja pariuri, pe cand urmatoarea nunta 🙂

Leave a Reply