Ce cauta Kristal in topul ala?

Am fost azi dimineata in Kristal GLAM Club. Am citit pe usa un anunt in care o firma de productie de echipamente de sunet se lauda ca clubul asta e pe locul 38(n-am fost foarte atent) din Top 50 cluburi realizat de DJ Mag. De revista aia am auzit, in schimb am ramas profund impresionat de club.

Pentru un club cu pretentii de super glam si club european, situarea lui intr-un fost cinematograf e absolut jenanta. Nu stiu ce au ales indivizii aia pentru clubul ala, sau probabil l-au vazut numai in orele de program atunci cand e intuneric si nu vezi mare lucru, dar … toalete mai proaste decat cele vechi din Casa Presei, fire ce atarna din tavan, un tavan cu neoane din care merg doar cateva, iar locurile de la neoane ramase aceleasi de pe vremea cinematografului.

Si totusi, o adunatura de mese cu un ring in centru, iar in fata o scena cu o masa de DJ si probabil niste pitzipoance care danseaza acolo, fac din asta cel mai misto club in .ro

Sa fiu eu prea aberant? Sau se poate la naiba mult mai mult. Si totusi … asta poa sa foloseasca ca lectie cum sa faci un lucru romanesc (insert adjective here) sa straluceasca.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: