Ce cautati voi la inundatii?

Din ciclul cat de ipocriti sunt unii, azi avem bineinteles parlamentarii care s-au trezit ca e trendy sa te duci la inundatii sa opresti lumea din munca, ca sa iti faci poza cu ei. Oana Niculescu-Mizil.

Oare vreunul din indivzii aia de acolo stiu cine si-a facut poza cu ei? Sau se vor lauda in sat ca si-a facut o tanti de la oras poze cu noi, nu stim cine. Macar sa le spuna cineva sa intre aici sa se laude cu poza lor pe blog.

Apoi, cum sa te duci la inundatii in fusta scurta si cu tocuri? Mai ales dupa ce te dai jos dintr-un Touareg. Acum nu-mi dau seama daca toti parlamentarii si-au tras Touareguri sau nu. A fost achizitie publica pentru asta cu licitatie?
Revenind. Intre timp Udrea le imparte astora din pantofii ei cu toc, pentru ca la Straulesti,  localitatea aia inundata, pe langa faptul ca n-au facut dig-ul, comuna si-a tras stadion cu nocturna. Ca asa da bine.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: