Ce discuta barbatii

Se da o gasca de 5 barbati, toti din online, ce stau la o masa. Despre ce pot discuta ei? Pai nu mare lucru, online, masini si politica. De aici se trage concluzia ca femeile ori sunt un subiect tabu, ori nu mai prezinta importanta in fata online-ului, sau ele sunt bine acolo acasa si nu e bine sa se amestece cu afacerile din online. (cine pune pariu ca-mi iau bataie pentru asta?)

Concluziile au fost dure: in provincie siturile bune si functionale reprezinta cam 1% din totalul paginilor de net. Peste tot in Romania daca vrei sa ii faci cuiva o pagina de web, te trezesti ca vine sa iti arunce in fata un mail in care vine cineva si zice ca face pagini de web pentru 200.000 lei vechi. Daca faci o pagina de web si n-ai un contract semnat cu cei care vor pagina de net = tzapa, pentru ca dupa aia va veni sa iti ceara.
Din online-ul romanesc sunt asteptari foarte mari anul asta, de la bani la vizitatori si nivel de accesari, iar inceputul e foarte promitator.
Pana una alta in Romania nu exista datacentere, nu exista servicii de hosting profesionale, iar alea care sunt … romtelecom si altii sunt … sa zicem asa pentru ca au vazut in afara.

Totusi exista problema unui baiat, atunci cand vine clientul si zice … pai am vorbit cu un baiat, dar despre asta ar putea spune mai multe De Ce.

Da, am fost la Pitesti si m-am intalnit cu Adi Stan, Killeru, Cristi si X-ul.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: