Ce face Nicusor Dan

Nu pot decat sa ma amuz, atunci cand vad ca Nicusor Dan nu a putut castiga loc in Consiliul General al Primariei Capitalei, asta dupa ce a pierdut locul de primar. El da vina pe lege, eu dau vina pe lipsa de implicare. Si daca facem o analogie simpla, diferenta intre un candidat independent si un candidat independent sustinut de un partid este cea de implicare. Daca in 2012 crezi ca oamenii vor veni la tine, chiar daca esti vedeta, te inseli. Trebuie ca tu sa te duci la ei. Si nu numai structura de partid, ci doar vorba omului sau prezenta lui la televizor.

Nicusor s-a plans ieri ca nu a aparut la televizor. Ar trebui sa ii explice cineva ca ceilalti candidati cotizeaza aparitiile lor la televizor. Sau cel putin cunosc pe cineva inauntru. Sa te duci asa, sa vrei sa apari, nu te baga nimeni in seama, daca nu te urci pe macaraua din Piata Universitatii.

Totusi Nicusor Dan a avut 70.000 de voturi destepte, de la oamenii care au gandit cum ar putea sa il cheme pe candidat. Nu de alta, dar numele lui Nicusor este Dan Daniel Nicusor, unde Dan e numele de familie. De asta acesta spera ca mai poate candida si in urmatorii 4 ani.

Sa ii uram succes, zic, desi nu cred ca peste 4 ani va mai fi ceva de salvat in Bucuresti.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply