Ce faci cu mana ta … se cheama lucru manual.

Intotdeauna am preferat sa stau sa imi fac toata treaba de unul singur. Si e mult mai simplu asa. Decat sa stau sa astept dupa cineva, sa imi dea aia, sa ma ajute cu ailalta, mai bine fac eu.
Sa tii un blog … nu e greu … tzaca paca pe wordpress l-ai rezolvat din doua miscari. Important e sa il intretii. Important e sa ai hosting, important e sa nu te taie dupa o luna de zile ca ai avut prea multe accesari si sa se oftice ca ai facut trafic prea mare. Hostingul, nimeni altcineva.

Daca iar ma vei intreba care e cea mai buna solutie de hosting, ti-as raspunde la tine acasa, la tine in debara, sa stii ca pui mana pe el, sa stii ca platesti curentul pentru el si ca il ai in fata ta, sa stii ca platesti netul pentru ca merge.
Daca nu merge, ce
Daca nu merge, cel putin ai cui sa dai telefon si stii pe cine sa injuri.

Lucru manual se cheama acestea. Bineinteles, lucru manual se cheama si faptul ca ultimul backup al meu e de acum o luna de zile. Lucru manual se cheama si faptul ca nu stiu prin ce mijloace nu mai sunt niste chestii p`aici, dar … astea fac parte din cealalta categorie.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Ce faci cu mana ta … se cheama lucru manual.

  1. lucru manual , da’ si cerebral, ca sa stii ce faci , la ce umbli. cat despre ..proverb, parca se refera la altceva sau poate ma insel eu.

  2. lucru manual total diferit de lucru inteligent .. dar nah .. e bine ca fiecare stie sa hosteze mai nou ..

Leave a Reply