Ce faci daca vine Bill Gates?

Simplu … impaduresti Bucurestiul cu stegulete de windows. Nu de alta, dar si asa majoritatea avem windows-ul ala … pe nashpa … cu toate utilitatile.

gates.jpg

Una din doua… asta e organizata de primaria capitalei, care vrea sa se puna pe bune cu Microsoftu sa le dea niste licente mai ieftine? Sau e facuta de Microsoft ca sa arate ca ei sunt cei care sunt.

Eh … sunt luminite numa de la Romana la Universitate, doar asta am vazut eu din masina adineauri … si … de ce nu?  Doar aia e zona prin care va trece Bill. Totusi … in spate la TNB … spre sediul Microsoft … sunt 2 gropi mari … exact la dreapta dupa ambasada Americii … peste alea cum va trece? … sau nu mai sunt deja?

Oare Bill Gates va intra in Petromul de peste strada sa isi alimenteze masina? 😛

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Ce faci daca vine Bill Gates?

  1. Eu sincer nush ce aveti cu bill. in loc sa constientizati ca DATORITA LUI aveti acum PC-uri si frecati netul… El nu a inventat doar Windows, asa cum gresti crede cam tot internetul si il scuipa in nas. Try the freakin` google…

Leave a Reply

%d bloggers like this: