Ce faci?

Esti in metrou, o banca plina de babe, tu pe marginea de langa usa a bancii. Intre statii te uiti pe pereti, te uiti la celelalte persoane. Pe banca mea, langa mine, o tipa, eu si inca un tip. Observi gagica. Incepi sa zambesti timid, exact asa cum zambeai la 13 ani, atunci cand o gagica de la tine din scoala se baga in seama cu tine. Fata zambeste la fel. Dupa care incepe sa se uite pe pereti, ca sa iti evite tie privirea. Dupa care se uita din nou la tine si zambeste.

Tu te pierzi si zambesti, din nou.
E bine, arati ca un tanar inginer de vreo 27 de ani, ce abia a terminat facultatea si munceste pe salariu mic. Fata de langa mine la fel, are salariu mic insa spera la ceva mai mult. Are vreo 22, 23 de ani si pare a studia o facultate mai usoara, mai de fete. E satena cu suvite blonde, sani medii, 55 – 60 kg, 160 cm, fata de moldoveanca si draguta.

Ajunge metroul in statie, iar fata se ridica. Ajunge langa tine si se uita la usa, nu te baga in seama. Intr-un mare final tu ai curaj sa ii zici ceva, insa metroul ajunge in statie si e galagie mare. Te aude?

Fata zambeste si iese din metrou, isi revine la viata ei.

Tu … de ce nu i-ai cerut numarul de telefon?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: