Ce mai gasesc spammerii.

Ce amuzat poate sa fie spam-ul asta de la Raiffeisen, pe langa ca nu e scris corect, gaseste un nume pe net si-l foloseste. Si o formulare puerila.

Buna ziua, Numele meu este Bogdan Madalina-Elena sunt operator al departamentului de relatii clientii, am incercat contactarea dumneavoastra telefonic de mai multe ori, dar fara success,va rog sa accesati sistemul nostru de online banking si sa actualizati datele de contact si adresa de email pentru contactare.
Va rog accesati Raiffeisen Online
In legatura cu cererea dumneavoastra v-am trimis un email in sistemult nostru de mesagerie interna.Aveti 1 mesaj necitit(e) in Raiffeisen Online->Sectiunea mesagerie interna.
Va multumesc pentru intelegere !

Deci va rog eu mult, accesati sa ne dati si noua contul de pe card si asa mai departe. Iar asta e principalul motiv pentru care nu creste e-commerce-ul in .ro, pentru ca nimeni nu ii invata si nu iau masuri. Pentru ca nu e treaba lor, asa zic toti.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: