Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Ce urmeaza

 1. Lasa-te de politica… incearca la fotbal ca acolo e mai “accesibil”.

  Nu stiam ca esti liber aberator:
  1. Vacaroiu e “presedinte interimar” (vezi. Constitutia)

  2.PSD nu e majoritar nicaieri… cu atat mai putin in parlament. Daahhh daca era majoritar in parlament aveam guvern PSD de vreo 2 an jumate.

  3.Las-o jos ca macane… de doua zile faci pe marele analist politic si propovaduesti minunea “Basescu”, cel mai bun lucru care s-a intamplat in romania de la… venirea romanilor pana azi.

  PS: Flashnews base nu e cu nimic mai bun decat oricare alt politician (e la fel de securist/corupt/sau bagat in cacat -vezi flota-) Ce are el si nu au alti? UNa bucata discurs populist/demagogic care prinde la mase si la papagalii care o compun. Si ma detine si una bucata comportament la fel de populist si caracteristic mahalalelor.

  Asa ca i-a mai lasa-ne pe noi cu Base al tau.

 2. deci PSD e la presidentie … vacaroiu e din PSD nu? :))

  PSD are mai multi deputati si senatori decat PNL … PNL nu mai e PNL + PD deci sunt majoritari. 🙂

 3. Mda… depinde ce intelegi prin “majoritar”. Ptr mine majoritate in contextul acesta este cel putin jumatate+1 ca altfel e oarecum fara valoare.

  Si ma deranjeaza si atitudinea ta de “hai sa facem haz de necaz” – specifica de altfel romanilor – atunci cand vine vorba de politica si de evenimnte serioase de care depinde viitorul tarii.
  Nu m-ar mira sa apara baselu pe sticla cu zambetul pe buze, sa zica o gluma si sa rada singur… asta sigur i-ar mai aduce in “buzunar” o duzina de papagali cu drept de vot.

 4. Pai cam asta e problema, nu fac haz de necaz.

  Insa nici nu vreau sa fiu acuzat ca sustin pe cineva sau altcineva. Sustin si am spus asta, insa le tratez subiectiv 🙂 Nu-s agentie de presa sa fiu sec 😉

Leave a Reply

%d bloggers like this: