Ce va asteapta la mare

Ce va asteapta la mare

V-ati gandit ca nu va duceti la mare de 1 mai. Bine ati facut! Daca v-ati dus, teapa voastra. De fapt exista oarece solutii si destui descurcareti care pot sa stea la mare si pe bani putini, dar la ce standarde. Asa ca am vazut la hotel de doua stele cum veneau cu mercedesuri si se lafaiau in luxul masinii, dar in camere ii astepta altceva. Mizerabil e putin spus, la cum arata unele camere de hotel.

Tocmai de asta nu vreau sa va arat pozele cu mizeria de acolo ca sa nu va demoralizez complet. Dar …

Peste tot erau mesaje care te invitau sa nu scoti lucruri din camera, sa nu fumezi. Dar pe langa asta aveai scumiere in camere, scrumiere pe hol si bonus, deasupra patului.

Pe langa acestea preturile sunt uriase. Vama Veche e scumpa, dar despre asta voi vorbi separat. In schimb in Mamaia o apa e 10 lei. O apa la 0.33. Daca vreti un alt exemplu, Cuba Libre e 20 de lei. (ce pret are asta in Kultur?) Astfel am vazut o groaza de oameni care cumpara de la buticuri bere si apa ca sa mearga apoi pe plaja la petreceri.
Oare cat or fi sezlongurile?

Si ca totul sa fie pe sistem, noaptea asa se aude in interiorul camerei de hotel cu geamurile inchise.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d