Cea mai memorabila noapte de distractie

Cea mai memorabila noapte de distractie

Sunt curios care a fost cea mai memorabila noapte de distractie a voastra?

Ale mele au fost cateva. Imi amintesc de o petrecere in centrul Vechi, unde era atat de aglomerat incat bautura mergea singura pe deasupra, de la bar pana la omul care trebuia. O cara lumea din mana in mana. Si se intorceau banii. Partea cea mai haioasa a fost ca nimeni nu fugea cu banii sau varsa bautura. Si asta iti dadea o stare de bine.

Dupa o alta petrecere, acum cativa ani, am descoperit RATB-ul de noapte si am ramas socat ca ma lasa chiar in fata blocului. Si atunci am fost iar convins ca daca pleci la ora corecta ajungi acasa fara probleme si aproape gratis.

Dar care a fost cea mai memorabila noapte a voastra? Am nevoie de trei povesti foarte foarte frumoase, pe care sa le spuneti in comentarii. Cele mai bune povesti vor primi premii de la Stalinskaya, vor aparea pe pagina lor de Faceobok si va dati seama, va fac pe voi vedete.

Si asta e pentru voi.

3 sticle

Eu v-am mai povestit despre Stalinskaya. Uite aici cum se fabrica si cat de buna e.

Stalinskaya Silver aduce un gust fin și echilibrat, o bãuturã în care secretul stã în procesul ei de fabricație. Filtratã prin ioni de argint, Stalinskaya Silver va cuceri de la primul pahar.

Iar dacã te numeri printre cei cu adevãrat puternici, atunci trebuie sa incerci Stalinskaya Blue care vine cu o concentrație de alcool de 45%.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply