Cea mai proasta zi din an ?

Am primit azi un mail care a zis sec: azi e cea mai proasta zi din an, potrivit unor cercetatori britanici. Anul trecut a fost tot in ianuarie numai ca nu aceeasi data.

Cat despre mine, pe langa faptul ca m-am trezit cu ditamai durerea de cap si ca abia stau in picioare ma chinui de juma de zi sa gasesc o solutie cu asigurarea lui peste. Cred ca din cauza asta vor scadea vanzarile de masini anul asta. O data pentru ca asigurarea a crescut, a doua oara pentru ca bancile vor numai anumite firme de asigurari, iar din firmele alea de asigurari se scad acele firme de asigurari cu care service-ul masinii tale are decontari de plati directe.

Daca asta n-ar fi de ajuns, de la 1 ianuarie toate firmele de asigurari au introdus franciza de 100 de euro. Ceea ce se traduce prin faptul ca daca tu lovesti ca boul masina si iti faci o dauna sub 100 de euro o dai din buzunarul tau. Hai sa zicem ca suportam si tampenia asta si asta inseamna ca vom fi mai atenti in trafic, dar dupa asta, toate asigurarile au crescut in medie cam cu 40%. Adica de la 800 de euro cat ma asteptam eu sa fie asigurarea mea, se duce undeva inspre 1.100 pe an.

Si colac peste pupaza, banca “ma forteaza” imi recomanda sa fac asigurare cu un broker pe care mi-l dau ei. Acuma mie nu-mi place brokerul ala pentru ca are limbaj de smecheras, de asta as prefera o fata care imi vorbeste frumos si corect romaneste. Acum, eu am vorbit si cu alti borkeri … si ce dracu sa fac? Sa le zic celorlalti ca nu pot ca ma stresseaza sa fac acolo? Sau sa iau cea mai buna oferta? Si daca se oftica banca?

Ca sa continuam, continua sa ma doara capul si dupa aspirine, moment in care in final dupa doua luni au revenit penele de curent de la Pitesti

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: