Cei 73 de milioane de euro destinati campaniei de promovare pentru anii urmatori pot fi investiti cu profit pentru tara sau doar cheltuiti fara rost

Intr-un comunicat de presa / raspuns pentru presa, cei de la Brandient atrag atentia asupra faptului ca licitatia pentru brandingul de tara nu s-a efectuat corect. Brandient sunt niste baieti care au la portofoliu orice companie a facut succes in tara asta, de la TVR la Albalact.

Comunicatul lor vorbeste si de faptul ca discutiile de la TV, legate de brandul de tara au fost total aiurea, politizate si neinspirate. Sau cum zicea @drnovac: Daca acum doua saptamani toti jurnalistii se pricepeau la moartea madalinei manole, acum se pricep la branding & marketing. Toti!

Pentru ca la ora 16 se intalneste ministerul cu el insusi si ne va spune o concluzie trista. Sa ne gandim, insa, ca am putea avea un viitor frumos, doar daca il dorim.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: